martes, 6 de agosto de 2013

Benvingudes als nostre bloc.

Ací i des d'ara comencem a penjar la informació relativa als productes que podrem trobar setmanalment en el punt de repartiment i venda. Com ja sabeu, serà els dimecres en horari de matí (10 a 14h) en el baix del C/Horts núm 63.
Les verdures i fruites correran a càrrec d'aquesta que escriu, productora en l'Horta Crisàlide (íntegrament ecològica i en procés d'aprenentatge i aplicació de la biodinàmica).
Mensualment o trimestralment tractarem de fer una comanda al Rincón del Segura, en la que podrem demanar a aquests productors ecològics d'Albacete diversos productes de la seua finca com: Farines de diferents cereals (blat, espelta, dacsa, civada...), olis, cerals sencers i refinats (arròs, espelta, dacsa...), llegums (soja, llènties, cigrons, fessols diversos...), pans de diverses classes i també, molt interessant, sucre integral de canya, que duen del continent americà (crec que és l'únic producte que no fan ells). Els preus estan molt bé i, a més, si demanem més quantitat, ens fan millor preu. Ja us avisaré quan comence el període per encomanar-los. Aneu fent una ullada al seu web, si voleu.
Aquesta tardor encomanarem també a una productora molt simpàtica d'Alcoi ametlla, olives i oli verge extra dels seus terrenys, els quals cultiva amb la seua família des de fa anys amb les tècniques i dedicació ecològiques.
Els productes com ous, carn de pollastre i conill i formatge de cabra ecològics estem en tràmits per aconseguir-los de productors locals.
Us anirem informant. Si teniu cap dubte, podeu deixar-me un missatge ací, a facebook (fruites i verdures ecològiques sagunt) o també podeu telefonar-me: 657 246 046.

No hay comentarios:

Publicar un comentario